Învățământ

Delegaţie din Africa de Sud, la UMFST Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu-Mureș a primit, în zilele de 30 și 31 mai 2019, vizita Directorului Departamentului de Relații Internaționale din cadrul Universității din Johannesburg (Africa de Sud), prof. Judy Peter, prilej cu care au fost identificate o serie de oportunități de colaborare între cele două universități.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, prof. Judy Peter s-a aflat la prima vizită în Târgu-Mureș și pentru a treia oară în România, şi s-a arătat impresionată de campusul, infrastructura didactică și de cercetare, precum și de facilitățile oferite studenților UMFST Târgu-Mureş.

„Motivul pentru care mă aflu la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș este pentru a vedea ce oportunități există în vederea stabilirii unui acord bilateral de cooperare în cadrul Programului Erasmus , nu doar pentru facultățile cu profil medical, ci și pentru cele din sfera ingineriei, științelor economice și socio-umane, a dreptului și a informaticii”, a precizat prof. Judy Peter.

Conform Blogului UMFST Târgu-Mureş, Universitatea din Johannesburg este una dintre cele mai importante universități din Africa, are opt facultăți și o gamă variată de programe de studii. La această universitate studiază peste 50.000 de studenți, dintre care peste 3.000 sunt studenți internaționali care provin din 80 de țări.

(Redacţia)

Post-ul Delegaţie din Africa de Sud, la UMFST Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Delegaţie din Africa de Sud, la UMFST Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button