Învățământ

FOTO: Campusul UMFST din Hamburg, inaugurat

Noul campus din Hamburg (Germania) al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu-Mureș a fost inaugurat luni, 30 septembrie.
”Un proiect care, pentru mulți părea imposibil sau măcar neobișnuit, a devenit realitate după patru ani. România este prezentă acolo, într-o formă diferită, dar foarte vizibilă. Drapelul României, fluturând în fața campusului și numele orașului Târgu-Mureș (Neumarkt A. M.) sunt dovezile simbolice ale acestui fapt. Am simțit acolo, împreună cu cei care mi-au fost alături, respectul pentru țară și pentru universitatea noastră, venind din partea oficialilor germani, a presei, a părinților și mai ales, a studenților dar și bucuria și mândria colegilor și prietenilor care au fost acolo sau au urmărit, de departe, evenimentul. Și, mai presus de toate, am înțeles încotro trebuie să mergem!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu-Mureș.

(Redacția)

Post-ul FOTO: Campusul UMFST din Hamburg, inaugurat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Campusul UMFST din Hamburg, inaugurat

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button