Învățământ

Grădiniță nouă la Târnăveni, într-un spațiu al Consiliului Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 26 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, înființarea unei grădinițe de către Fundația Buckner, într-un spațiu din municipiul Târnăveni care face parte din domeniul public al județului Mureș.
Imobilul este situat pe strada Avram Iancu nr. 160 din Târnăveni, aparţine domeniului public al Judeţului Mureş, fiind înscris în CF nr. 1176/ N/ Târnăveni și este administrat de către Consiliul Local al municipiului Târnăveni.
”În acest imobil își desfășoară activitatea Centru de zi din municipiul Târnăveni pentru copii preşcolari, proveniţi din familii aflate în dificultate, înființat de către Fundaţiei Buckner. Fundaţia Buckner are ca obiect de activitate dezvoltarea unor programe de asistenţă socială pentru categorii defavorizate socio-economic şi care este acreditată pentru furnizarea serviciilor sociale de tipul – sprijin de urgenţă în vederea reducerii efectelor situaţiilor de criză”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Post-ul Grădiniță nouă la Târnăveni, într-un spațiu al Consiliului Județean Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Grădiniță nouă la Târnăveni, într-un spațiu al Consiliului Județean Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button