Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat

liceele fruntase in topul promovabilitatii la bacalaureat

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2019.

Conform informațiilor furnizate pentru cotidianul Zi de Zi de către Camelia Irimie, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, liceele din județul Mureș care au cea mai mare rată de promovabilitate sunt:

1) Colegiul Național ”Alexandru Papiu IlarianTârgu-Mureș, unde doar 1 elev din cei 196 prezenți a fost respins, rata de promovabilitate fiind de 99,49%, iar cea mai mare medie finală a fost 10.

2) Colegiul Național ”Unirea” Târgu-Mureș, unde 5 elevi din cei 180 prezenți au fost respinși, rata de promovabilitate fiind de 97,22%, iar cea mai mare medie finală a fost 10.

3) Liceul Teoretic ”Gheorghe Marinescu” Târgu-Mureș, unde 4 elevi din cei 82 prezenți au fost respinși, rata de promovabilitate fiind de 95,12%, iar cea mai mare medie finală a fost 9,61.

4) Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas” Târgu-Mureș, unde 11 elevi din cei 208 prezenți au fost respinşi, rata de promovabilitate fiind 94,71%, iar cea mai mare medie finală a fost 9,88.

Nici un alt liceu din județ nu a avut rata de promovabilitate mai mare de 90%.

Alex Ionuţ ORBAN

 

Post-ul Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.