Învățământ

Lidia Corina Mătea, șefă de promoție la Școala Postliceală ,,Dimitrie Cantemir”: ,,Scopul meu este să învăț cât mai mult”

Festivitatea de absolvire a Școlii Postliceale “Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a avut loc miercuri, 26 iunie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. A 20-a promoție de Asistenți Medicali de Farmacie a Școlii Postliceale ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş ne-a oferit ocazia de a o invita pe şefa de promoţie 2019, Lidia Corina Mătea, să ne răspundă la câteva întrebări despre evoluţia sa şcolară şi profesională.

Reporter: Ce v-a determinat să vă alegeți specializarea Asistent Medical de Farmacie?

Lidia Corina Mătea: Mi-am ales această meserie deoarece consider că mă reprezintă și îmi oferă privilegiul de a învăța continuu. De asemenea, îmi place să lucrez cu oamenii, să ofer o mână de ajutor.

Rep.: Care a fost cheia succesului în performanța școlară?

L.C.M.: Consecvența. Aceasta este cheia.

Rep.: Ce așteptări aveți de la viitoarea activitate pe care o veţi desfăşura?

L.C.M.: Scopul meu este să învăț cât mai mult. Doresc să-mi depășesc limita de anul acesta și pentru a-mi completa cunoștințele în acest domeniu. Vreau să învăț cât mai mult, deoarece vreau să am capacitatea de a ajuta orice pacient, indiferent de problema acestuia.

A consemnat Bianca SĂLĂGEAN

 

Post-ul Lidia Corina Mătea, șefă de promoție la Școala Postliceală ,,Dimitrie Cantemir”: ,,Scopul meu este să învăț cât mai mult” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lidia Corina Mătea, șefă de promoție la Școala Postliceală ,,Dimitrie Cantemir”: ,,Scopul meu este să învăț cât mai mult”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button