Învățământ

Mesaj de condoleanţe în memoria lui Ioan Costea

Consiliul reprezentativ al părinţilor din Colegiul Naţional „Unirea” Târgu-Mureş a transmis un mesaj de condoleanţe familiei celui care a fost Ioan Costea, preşedintele respectivului Consiliu.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al mesajului:

“Timpul şi Sufletul… Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.” William Shakespeare Timpul nerăbdător l-a răpit prea repede dintre noi pe D-l Costea Ioan, devenind infinit timp al durerii pentru familia sa și pentru marea familie uniristă. El va deveni eternitate în amintirea noastră prin vorba caldă, prin faptele bune, prin devotamentul necondiționat față de școală. Sufletul său, scânteie divină ce şi-a uitat aripile în inima Creatorului, rămâne de veghe, să ducă mai departe lumina și speranța, să ne insufle nouă, celor rămași, aceeași dragoste, devotament, unire, curaj și asumare. Inima sa mare, deschisă tuturor, s-a retras în marea tăcere, s-a mutat într-o stea și ne-a lăsat azi mai săraci cu un om, cu un părinte. Zbor lin, Suflet bun! Fie-ți țărâna ușoară, iar amintirea-ți să nu moară! Consiliul reprezentativ al părinţilor din Colegiul Naţional “Unirea”.

(Redacţia)

Post-ul Mesaj de condoleanţe în memoria lui Ioan Costea apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mesaj de condoleanţe în memoria lui Ioan Costea

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button