Învățământ

Mureş: Liceele cu cele mai mici rate de promovare la Bac

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă liceele codaşe în Topul promovabilităţii examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2019.

Conform informațiilor furnizate pentru cotidianul Zi de Zi de către Camelia Irimie, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, liceele cu cele mai mici rate de promovabilitate sunt:

Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Târnăveni, unde, din cei 3 elevi înscriși la examenul de Bacalaureat, 2 nu s-au prezentat, iar singurul prezent a fost respins, rata de promovabilitate fiind de 0%.

Liceul Tehnologic ”Aurel Persu” Târgu-Mureș, unde toți cei 9 elevi prezenți au fost respinși, iar 5 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind, din nou, 0%.

Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” Târgu-Mureș, unde 28 din cei 31 de prezenți au fost respinși și 11 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind 9,68%.

Liceul Tehnologic Târnăveni, unde 53 din cei 61 de prezenți au fost respinși, 2 au fost eliminați pe parcursul examenului și nu mai pot relua examenul timp de 2 ani, 9 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind de 9,84%.

Nici un alt liceu din județ nu a avut rata de promovabilitate sub 10%.

Alex Ionuţ ORBAN

 

Post-ul Mureş: Liceele cu cele mai mici rate de promovare la Bac apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureş: Liceele cu cele mai mici rate de promovare la Bac

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button