Învățământ

Mureșeanca de doar 13 ani, Marisa Dobrescu: Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză Mirunette International Education!

Mureșeanca Marisa Demetria Dobrescu, în vârstă de doar 13 ani, elevă de 7 ani a Centrului de pregătire a examenelor Cambridge „Succes Lotus” din Târgu Mureș a câștigat duminică, 12 mai, Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză, organizat de prestigioasa organizație educațională MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION, ediția 2019.

Ea va participa la o tabără internațională, în Oxford, Marea Britanie.

Peste 1.200 de concurenți

„Sunt foarte fericită! Încă nici nu pot să procesez informația! Știu doar că a fost o experiență extraordinară în care am trăit emoții puternice, dar și satisfacții pe masură”, ne-a spus fericita câștigătoare, care este și elevă la Colegiul Național „Alexandru-Papiu Ilarian”.

Din cei peste 1200 de concurenți care au luat startul în prima etapă a concursului, 662 de concurenți au ajuns în etapa a II-a și 52 de concurenți au fost intervievați în etapa a III-a. Printre acești finaliști s-a numărat și o altă elevă a centrului mureșean „Succes Lotus”, Ilinca Maria Șuta, câștigătoarea locului III a aceluiași concurs, ediția 2018.

„Felicitări elevelor pentru gradul înalt de cunoaștere a limbii engleze, profesorilor centrului pentru implicarea în pregătirea elevelor, precum și părinților acestora, pentru susținere și dedicare. Nu în ultimul rând, mulțumim echipei Mirunette pentru înaltul profesionalism cu care a dat tuturor acestor copii șansa de a-și valorifica, într-un mod atât de deosebit, cunoștințele de limba engleză”, a transmis Adriana Borda, coordonatorul centrului „Succes Lotus”, cu ajutorul cărora eleva căștigătoare s-a pregătit asiduu pentru acest concurs.

Post-ul Mureșeanca de doar 13 ani, Marisa Dobrescu: Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză Mirunette International Education! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeanca de doar 13 ani, Marisa Dobrescu: Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză Mirunette International Education!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button