Reparații capitale stopate la trei unități de învățământ din Târgu-Mureș

reparatii capitale stopate la trei unitati de invatamant din targu mures

Din cele 17 şantiere deschise de municipalitate pentru reabilitarea instituţiilor de învăţământ din oraş, în 14 cazuri lucrările au fost finalizate, fiind stopate însă reparaţiile capitale începute la Colegiul Naţional „Unirea”, la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” şi la Liceul „Gheorghe Şincai”, pe fondul reducerilor bugetare de la începutul lunii august, decise de majoritatea din Consiliul Local, a declarat luni, 19 august, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Mureş, Cosmin Blaga, informează www.agerpres.ro.
„Am început 17 şantiere imediat după vacanţă, am reuşit să finalizăm în mare parte lucrările. Mai avem lucrări la trei şcoli unde, din cauza tăierii bugetului, a trebuit să ne oprim, vorbesc aici despre Colegiile Naţionale „Unirea” şi „Alexandru Papiu Ilarian” şi Liceul „Gheorghe Şincai”, care erau prevăzute pentru reparaţii capitale. Acolo am ridicat şantierele pentru a lăsa măcar condiţiile care au fost la finalul anului şcolar 2018-2019”, a precizat Cosmin Blaga, citat de Agerpres.

(Redacția)

Post-ul Reparații capitale stopate la trei unități de învățământ din Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reparații capitale stopate la trei unități de învățământ din Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.