Rezultate remarcabile ale sportivilor UMFST la Campionatul Național Universitar de Karate

rezultate remarcabile ale sportivilor umfst la campionatul national universitar de karate

În data de 17 martie, la C.O.S.R. Izvorani, s-a desfășurat Campionatul Național Universitar de Karate, unde Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie a fost reprezentată de către sportivii Nicolae Stanciu, Dimitrii Guștiuc, Mădălina Constantin și Sanja Butarevic. Rezultatele au fost îmbucurătoare, fiecare dintre sportivi adjudecându-și câte o medalie.

4 studenți, 4 premii

Conform informațiilor furnizate de blogul UMFST, prin Cezara-Ilinca Vișan, primele două poziții ale podiumului au fost adjudecate de către Nicolae Stanciu (aur) și Dimitrii Guștiuc (argint), la proba de Kumite Masculin Seniori 84 kg. Sportiva Mădălina Constantin a obținut medalia de bronz la proba de Kumite Feminin Seniori -55 kg, iar Sanja Butarevic a cucerit locul 3 la proba de Kumite Feminin Seniori -61 kg.

Activitatea sportivă este coordonată de către șef lucrări dr. Ramona Natalia Ungur, iar sportivii se antrenează în cadrul Secției de Karate a Clubului Sportiv Juvenes, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Stanciu.

„Acesta a fost un concurs important pentru studenții UMFST, deoarece ne-am putut contoriza nivelul de pregătire și cuantifica munca depusă. De asemenea, evenimentul reprezintă și un criteriu de selecție pentru alcătuirea lotului național în vederea participării în cadrul Campionatului European Universitar de Karate”, a declarat antrenorul Nicolae Stanciu, în prezent medic rezident ortoped.

Post-ul Rezultate remarcabile ale sportivilor UMFST la Campionatul Național Universitar de Karate apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultate remarcabile ale sportivilor UMFST la Campionatul Național Universitar de Karate

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.