Justiție

Fost primar al comunei Hoghiz, trimis în judecată pentru obţinerea ilegală de fonduri europene

Fostul primar al comunei braşovene Hoghiz, Ion Şerban, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de către procurorii DNA Braşov, într-un dosar referitor la faptul că primăria Hoghiz ar fi obţinut pe nedrept fonduri europene de peste 5,9 milioane de lei.

În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că fondurile obţinute pe nedrept de Primăria Hoghiz reprezintă plăţi ale APIA în baza cererilor unice de sprijin pe suprafaţă pentru islazul comunal.

În această cauză APIA s-a constituit parte civilă cu suma de 5,9 milioane lei şi a fost instituită măsura asiguratorie a sechestrului asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale lui Ion Şerban, a conturilor bancare, a acţiunilor şi părţilor sociale deţinute de acesta.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Braşov cu propunerea de menţinere a măsurilor asigurătorii dispuse în cauză.

The post Fost primar al comunei Hoghiz, trimis în judecată pentru obţinerea ilegală de fonduri europene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fost primar al comunei Hoghiz, trimis în judecată pentru obţinerea ilegală de fonduri europene

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button