Justiție

MAI: Opt polițiști, cercetaţi în legătură cu modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal

Cinci ofiţeri şi trei agenţi de poliţie sunt cercetaţi de Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne în legătură cu modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal.

Totodată, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza şi dispune cu privire la situaţia de fapt reţinută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112, informează MAI într-un comunicat.

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, precum şi a celor doi adjuncţi ai acestuia şi schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei municipiului Caracal, precum şi a adjunctului acestuia.

Ministrul a aprobat propunerea conducerii Poliţiei Române de a împuternici ca şef al IPJ Olt pe comisarul-şef de poliţie Vasile Armaşu -director al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR.

The post MAI: Opt polițiști, cercetaţi în legătură cu modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MAI: Opt polițiști, cercetaţi în legătură cu modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button