AWAKE a lansat BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boeme

awake a lansat bohemianblast capsule colectivul de designeri al festivalului care creeaza tinute vestimentare neo boeme

Colecția capsulă BohemianBlast este o colaborare între AWAKE și DIPLOMA 2018, curatoriată de Andreea Bădală (fondator și director de creație al brandului MURMUR).

7 designeri tineri creează 7 ținute eclectice inspirate de tema festivalului din acest an, #BohemianBlast, și de universul festivalierilor celui mai așteptat eveniment boutique al verii.

Primul designer BohemianBlast Capsule este Alexandra Vîrvan. Ținuta își are punctul de plecare în mișcarea artistică a „fauvismului“ și ideea de psihedelic, conceptele acționând complementar. Fauvismul provine din cuvântul francez „Fauves“ (trad.: ființe sălbatice) și arată starea exactă de spirit în care se găsește un artist când creează. Iar efectele psihedelice stimulează simțurile privitorului.

Ținutele vor fi prezentate individual până la festival pe www.awakefestival.ro și pe canalele de social media ale festivalului.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și  eventim.ro, la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile camping).

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, județul Mureș. În acest an, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, dar și biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului AWAKE3 este BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Post-ul AWAKE a lansat BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boeme apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AWAKE a lansat BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boeme

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.