AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

awake lanseaza awake spotlight si invita trupe si dj sa fie parte din line up ul celei de a treia editii a festivalului

Trupele și DJ-ii sunt invitați să se înregistreze la repetiții, să posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE și hashtag #AWAKESpotlight până pe 22 iulie. Cele mai apreciate, comentate și distribuite 5 clipuri din fiecare categorie vor fi jurizate de echipa organizatorului Emagic și a partenerului Radio Guerrilla. Câștigătorii vor fi anunțați pe website-ul awakefestival.ro și pe pagina de Facebook AWAKE pe 26 iulie.

AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și  eventim.ro, la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile camping).

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, județul Mureș. În acest an, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, dar și biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului AWAKE3 este BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Post-ul AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.