Life Style

Curs de specializare în cosmetică la Târgu-Mureș

În perioada 23-24 octombrie va avea loc la Hotel Everest din strada Uzinei 16-18, Târgu-Mureș, un curs de specializare intitulat „Tehnologii uzuale și avansate în cosmetică”.

Conform organizatorilor, în cadrul cursului veți învăța să lucrați cu aparatele și combinele cosmetice de mezoterapie virtuală și fracțională, peeling cavitațional, oxigen hiperbaric, hidra-oxy abrazion, microdermabraziune, radiofrecvență, veți afla principii de acțiune ale acestor terapii, indicații și contraindicații, clasificarea terapiilor din cadrul cabinetelor cosmetice, veți învăța să recomandați tratamente în funcție de ten și problemele lui, veți învăța să combinați 2-3 terapii în cadrul aceleași ședințe, veți face practică pe aparate și combine cosmetice, iar la sfârșitul cursului veți primi diplomă de perfecționare.

Conform organizatorilor Mesobeauty și Complete Beauty, cursul se va desfășura în ambele zile între orele 10:00 și 15:00. Pentru mai multe detalii, dar și bilete, accesați site-ul www.mesobeauty.org.

Post-ul Curs de specializare în cosmetică la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs de specializare în cosmetică la Târgu-Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button