Life Style

INEDIT. Turistii mananca pestele prins de ei, la cea mai cunoscuta pastravarie din Mures!

În satele pitoreşti de munte, masa de Paşte are neapărat păstrăv la grătar sau prăjit în tigaie. De preferat este ca peştele să fie prins chiar de turişti.

Pentru că acolo principala preocupare este pescuitul. Şi nu a gazdelor, ci a oaspeţilor, care vin de acasă cu undiţe şi momeli, dornici să se relaxeze pe malurile lacurilor reci sau ale râurilor rapide.

Când luciul apei s-a tulburat, pe margine, entuziasmul s-a răspândit rapid. Are balta peşte din plin, a fost concluzia pescarilor de vacanţă.

După prima captură, unul după altul, ca-ntr-o competiţie, turiştii au lansat momeli la apă.

Pescuitul este principala preocupare a zecilor de turişti care-şi petrec Paştele în satul pitoresc de munte Câmpu Cetăţii, din judeţul Mureş. De la cel mai mic până la cel la mare, oaspeţii au venit pregătiţi de acasă cu sculele necesare.

Turiştii au în plan pentru vacanţă şi plimbări lungi în natură sau băi fierbinţi în ciubăr de lemn, pe marginea unui pârâu de munte. Programul îl stabilesc zilnic, la micul dejun.

Sursa: observator.tv/ Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INEDIT. Turistii mananca pestele prins de ei, la cea mai cunoscuta pastravarie din Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button