„One Life”, imnul Neversea compus de Mike Perry pentru ediția din acest an a celui mai mare festival de pe plajă din România

one life imnul neversea compus de mike perry pentru editia din acest an a celui mai mare festival de pe plaja din romania

DJ-ul suedez Mike Perry a compus special pentru ediția din acest an a festivalului NEVERSEA imnul „One Life”. Artistul a fost prezent la prima ediție a festivalului NEVERSEA, s-a simțit incredibil și și-a dorit să pună emoțiile și experiența trăită la malul Mării Negre, într-un imn dedicat festivalului. Piesa poate fi ascultată aici:

USER EXPERIENCE

Fanii festivalului vor întâlni în perimetrul festivalului acrobați, dar vor vedea si o paradă impresionantă a creaturilor fabuloase ale mării, oferită de renumita companie Remue Menage. Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumați din România, dar și din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii unde fanii festivalului se pot costuma pentru poze și nici zonele de fashion, de unde pot să-și achiziționeze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiștilor vor fi acompaniate de acrobați care vor dansa în aer, la 5 metri înălțime, deasupra publicului.

SHOW-URI AVIATICE CU AVIOANE MIG 21-LANCER SI F-16 LA FESTIVALUL NEVERSEA

La ediția de anul acesta a festivalului vor exista demonstrații tactico-militare ale Forțelor pentru Operații Speciale, ale specialiștilor din structurile EOD, ale elevilor și studenților din instituțiile militare de învățământ și al personalului din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale. Una dintre atracții va fi spectacolul aviatic pregătit de Forțele Aeriene Române. Astăzi, 4 iulie, începând cu ora 20.50, aeronave militare din cadrul Forțelor Aeriene Române vor survola zona. În formația de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer și două aeronave F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.

PREMII SUBSTANȚIALE PENTRU FANII FESTIVALULUI NEVERSEA

Participanții la NEVERSEA vor avea din partea Orange Wi-fi 4G gratuit în tot perimetrul festivalului, iar împreună cu Samsung vor oferi tuturor participanților posibilitatea să încerce cele mai inovative tehnologii.

Toți cei care vor ajunge în zona scenei DayDreaming vor primii din partea Kaufland România peste 30 000 de pachete cu premii. Fanii festivalului pot câștiga în zona de activare Peroni unul dintre cele 3 scutere VESPA. De altfel, cei de la Peroni introduc, în premieră, paharul de hârtie reciclabil. Tot aici va exista și o zonă de reciclare pentru dozele de aluminiu. Aici tinerii pot sta pe o plajă cu nisip albastru.

Raiffeisen Bank va oferi ocazia pasionaților de sporturi pe apă să experimenteze cele mai intense emoții de acest fel, precum și un selfie stick gigant pentru poze memorabile alături de prietenii tăi.

Partenerul 5 Minute de Libertate le va da șansa participanților să facă sporturi extreme la înălțime, cu ajutorul unor biciclete.

Post-ul „One Life”, imnul Neversea compus de Mike Perry pentru ediția din acest an a celui mai mare festival de pe plajă din România apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „One Life”, imnul Neversea compus de Mike Perry pentru ediția din acest an a celui mai mare festival de pe plajă din România

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.