Sean Paul și Afrojack au făcut show-uri incredibile în cea de-a doua zi a festivalului Neversea

sean paul si afrojack au facut show uri incredibile in cea de a doua zi a festivalului neversea

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018. Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Sean Paul și DJ-ul Afrojack.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, iar la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil.

„Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici,” a declarant Sean Paul.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și mulți alții.

În această seară pe scena principală a festivalului NEVERSEA va urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

Numărul exact de persoane participante la a treia ediție a festivalului NEVERSEA 2018 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Abonamentele la prețul final de 600 de lei plus taxe dar și biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea în festival.

Neversea 2019 – Day 2

🎞 Everybody is here! Where are you?

Publicată de Neversea pe Sâmbătă, 6 iulie 2019Post-ul Sean Paul și Afrojack au făcut show-uri incredibile în cea de-a doua zi a festivalului Neversea apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sean Paul și Afrojack au făcut show-uri incredibile în cea de-a doua zi a festivalului Neversea

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.