Life Style

Veste bună pentru cei cărora le expiră tichetele de vacanță! Agenția mureșeană True Travel vă spune cum le puteți folosi oricând în 2019.

Pentru cei care au primit tichete de vacanță în 2018 și știu că mai au puțin timp pentru a le folosi, agenția mureșeană de turism True Travel are o veste bună.  Chiar dacă respectivele tichete expiră în luna iunie sau iulie, iar beneficiarii nu pot merge acum în concediu, ei le pot folosi. Agenția True Travel le preia tichetele și face rezervarea de concediu, pentru orice locație din România, iar beneficiarii își aleg perioada și locația dorită, indiferent că e vorba de iulie, august, octombrie sau oricare lună din anul 2019.

Agenția preia oricare dintre cele trei tipuri de tichete emise, fie că sunt tipărite sau pe suport electronic (card).

Informatii suplimentare puteți obține la sediul agenției, din Târgu-Mureș, strada Bolyai nr. 27, la telefon
0754.540011 sau pe www.truetravel.ro.

Reprezentanții agenției vă pun la dispoziție și câteva filmulețe cu locații din România pentru care ați putea opta, dar puteți alege orice altă destinație. Le găsiți accesând linkurile mai jos.

Hotel Nyota 4* – Mamaia, Romania

 

Hotel Boutique Roser House, Colibita – Romania

 

Hotel Fabesca Boutique 4*, Sovata, Romania

 

Hadar Chalet 4* – muntii Buzau

 

Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov, Romania

Post-ul Veste bună pentru cei cărora le expiră tichetele de vacanță! Agenția mureșeană True Travel vă spune cum le puteți folosi oricând în 2019. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Veste bună pentru cei cărora le expiră tichetele de vacanță! Agenția mureșeană True Travel vă spune cum le puteți folosi oricând în 2019.

Credit autor: Ionut Tirdea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button