Politică

Ciprian Dobre: ”Din păcate, PSD nu s-a alăturat proiectului candidaților comuni. PNL îi susține pe Horațiu Suciu la Primăria Târgu Mureș și pe Mara Togănel la președinția CJ Mureș”

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat, după ședința Biroului Permanent Național, că formațiunea sa va merge fără PSD în alegerile locale din 9 iunie, atât la nivelul Consiliului Județean Mureș, cât și la nivelul municipalității Târgu Mureș.Astfel, PNL Mureș îi va susține pe Mara Togănel la președinția Consiliului Județean Mureș și pe Horațiu Suciu […] Post-ul Ciprian Dobre: ”Din păcate, PSD nu s-a alăturat proiectului candidaților comuni. PNL îi susține pe Horațiu Suciu la Primăria Târgu Mureș și pe Mara Togănel la președinția CJ Mureș” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ciprian Dobre: ”Din păcate, PSD nu s-a alăturat proiectului candidaților comuni. PNL îi susține pe Horațiu Suciu la Primăria Târgu Mureș și pe Mara Togănel la președinția CJ Mureș”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button