Politică

Comisia de control asupra SRI, în „vacanţă” de patru luni

Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii (SRI) din Camera Deputaţilor „şomează” de aproximativ patru luni, a anunţat vineri, 16 august, într-o conferinţă de presă, liderul PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, care deţine şi funcţia de membru al respectivei comisii.

„Trebuie să ştiţi că nu avem preşedinte al Comisiei de control asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii. De patru luni de zile această comisie nu a fost convocată, nici măcar de vicepreşedintele ALDE al acestei comisii, domnul Cucşa (Marian-Gheorghe Cucşa – n.r.), deşi săptămânal solicit acest lucru Biroului acestei comisii, ce a mai rămas din ea. Secretarul comisiei este de la UDMR, vicepreşedintele este de la ALDE şi preşedintele Manda (Iulian-Claudiu Manda, în prezent europarlamentar PSD – n.r.) este în concediu la Bruxelles probabil, în concediu de cinci ani. Cred că va trebui să tratăm mai serios această problemă”, a afirmat senatorul Cristian Chirteş.

Alex TOTH

 

 

Post-ul Comisia de control asupra SRI, în „vacanţă” de patru luni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Comisia de control asupra SRI, în „vacanţă” de patru luni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button