Politică

Comisia parlamentară specială pentru modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală va fi operaţională de mâine

Anunţul a fost făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după ce şeful statului a cerut astăzi guvernului să elaboreze urgent un proiect de lege prin care să propună măsuri administrative adecvate pentru alegeri.

O temă de discuţie în cadrul coaliţiei PSD-ALDE este şi înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul la alegerile europarlamentare, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, în contextul unor informaţii apărute în spaţiul public potrivit cărora votul ar fi fost fraudat.

The post Comisia parlamentară specială pentru modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală va fi operaţională de mâine appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Comisia parlamentară specială pentru modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală va fi operaţională de mâine

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button