Politică

Comitetul executiv naţional al PSD va fi convocat joi

Vor fi stabilite criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să candideze la Congresul extraordinar din 29 iunie, pentru funcţia de preşedinte al partidului.
Decizia a fost anunţată ieri în urma unei reuniuni a conducerii PSD.
Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a anunţat că s-a decis constituirea unui grup de lucru în vederea modificării statutului PSD şi a arătat totodată cum ar trebui să fie viitorul preşedinte al partidului:

Să fie un om echilibrat, să fie un om care să adune în jurul lui. Să aibă răbdare să-şi asculte toți colegii. Fiecare părere în partid este importantă. Să se consulte în permanență cu colegii și cu toate forurile statutare din partid. Un viitor președinte al Partidului Social Democrat trebuie să fie un om pro-european, un om ataşat valorilor social-democrate, atașat valorilor europene și transatlantice. Un președinte al Partidului Social Democrat trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate, în primul rând în rândul colegilor săi.

La Comitetul executiv al PSD de peste două zile se va stabili şi data limită până la care pot fi depuse candidaturile pentru funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general.

The post Comitetul executiv naţional al PSD va fi convocat joi appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Comitetul executiv naţional al PSD va fi convocat joi

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button