Politică

Corneliu Florin Buicu (PSD), reacție după reușita moțiunii împotriva Guvernului Cîțu

”Cel mai arogant premier al României a fost demis cu cel mai mare număr de voturi dat în Parlamentul României pentru o moțiune de cenzură în istoria postdecembristă”, a scris marți, 5 octombrie, deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu, la puțin timp după ce moțiunea împotriva Guvernului condus de liberalul Florin Cîțu a fost adoptată în …
Post-ul Corneliu Florin Buicu (PSD), reacție după reușita moțiunii împotriva Guvernului Cîțu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Corneliu Florin Buicu (PSD), reacție după reușita moțiunii împotriva Guvernului Cîțu

Credit autor: redactia.

Articole similare

Un comentariu

  1. Acest ANIMAL POLITIC, bine hranit la popota parlamentului, este rebutul profesional din medicina Tg.Mureseana, rusinea politicii romanesti, felcer de profesie, comerciant de medicamente, „badiguardul lui Dracnea” plagiator al tezei de doctorat, un neica nimeni care isi hraneste sustinatorii cu balega lui. Are muuulte realizari profesionale si politice, a prescris multe retete pentru bolnavii de TUSE MAGAREASCA, LIMBRICI,(oare are stampila de medic?), il mai votati dragi mureseni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button