FOTO: Nadia Raţă (PNL), strângere de semnături pentru Klaus Iohannis

foto nadia rata pnl strangere de semnaturi pentru klaus iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL Mureş pentru strategii politice şi comunicare, consilierul judeţean Nadia Raţă, a participat vineri, 16 august, la ceremonia de deschidere a Zilelor Municipiului Târnăveni.

La finalul evenimentului, Nadia Raţă a interacţionat cu mai mulţi locuitori ai municipiului Târnăveni pentru a strânge semnături de susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale din acest an.

“Pentru mine, Klaus Iohannis este mereu garantul unei Românii normale. Al bunului simț, al apărării justiției, al luptei contra abuzurilor și al respectării regulilor, lucruri care de altfel sunt firești într-o societate sănătoasă, democratică. Pe toate planurile, la toate nivelurile. Și trebuie să guverneze, în primul rând, existența clasei politice din România. De aceea, este, la fel, firesc să îi fim alături și vă îndemn să îi susțineți, prin semnături şi apoi prin vot, împreună cu noi, candidatura ca președinte al României!”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL Mureş.

(Redacţia)

 

Post-ul FOTO: Nadia Raţă (PNL), strângere de semnături pentru Klaus Iohannis apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Nadia Raţă (PNL), strângere de semnături pentru Klaus Iohannis

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.