Politică

Lavinia Cosma ar putea candida la Primăria Tg. Mureș

Deputatul USR de Mureș susține că într-un sondaj realizat de un grup de antreprenori este cotată în primii trei la capitolul încredere.
Lavinia Cosma a declarat că va decide până la finele acestui an dacă anul viitor va candida la alegerile locale pentru funcția de primar sau pentru un nou mandat în Parlament.
Lavinia Cosma susține că încrederea cetățenilor o onorează și o obligă:

Sunt 100 de membri în momentul de față, iar din informațiile mele avem foarte mulți oameni care s-au înscris în USR. După sondajele pe care le-am văzut în ultima vreme, efectuate pe persoane nu pe partide, stau bine, sunt în primii trei pe județ. Dacă în perioada următoare voi avea un trend de creștere, pot să mă gândesc să candidez în mai multe contexte, iar decizia aceasta o voi lua în viitorul foarte apropiat. Una dintre variante este o candidatură la Primprie, iar cealaltă este la parlamentare pentru un nou mandat.

Lavinia Cosma recunoaște că există mari lacune organizatorice la nivelul USR Mureș, organizație care la alegerrile europarlamentare a obținut 16 %, pe locul II după UDMR.
În județ, USR are filiale la Tg. Mureș, unde partidul a obșinut 23% din sufragii, dar și la Sîncrai, Târnăveni și Sighișoara.

Valeriu Russu

The post Lavinia Cosma ar putea candida la Primăria Tg. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lavinia Cosma ar putea candida la Primăria Tg. Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button