Lavinia Cosma (USR), posibil candidat la Primăria Târgu-Mureş

lavinia cosma usr posibil candidat la primaria targu mures

Deputatul USR Lavinia Cosma a anunţat vineri, 31 mai, cu ocazia unei conferinţe de presă, că „în viitorul foarte apropiat” se va decide în privinţa obiectivelor politice pe care le va avea în 2020, an în care vor avea loc atât alegeri locale, cât şi parlamentare.

Candidatura la Primărie, în funcţie de „trendul de creştere”

În acest sens, Lavinia Cosma nu a exclus o candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş.

„Nu am luat o decizie în acest sens, la ce candidez. Sunt mai multe variante, aşa cum vă spuneam există aceste sondaje şi primesc multe telefoane şi multe întrebări. Lumea mă întreabă în fiecare zi, generic vorbind, la ce candidezi? Răspunsul meu este simplu, l-am mai dat public, am participat la emisiuni şi am spus acelaşi lucru. Dacă în perioada viitoare voi avea un trend de creştere, asta înseamnă că pot să mă gândesc să candidez în mai multe contexte, iar decizia aceasta o voi lua, probabil, în viitorul foarte apropiat”, a declarat deputatul USR de Mureş, care a precizat că „viitor apropiat” pot însemna două, trei sau cinci luni, dar nu mai târziu de sfârşitul anului 2019.

Poziţionare în „Top 3” în cel puţin un sondaj de opinie

Totodată, Lavinia Cosma a dezvăluit presei că se află în „Top 3” în cel puţin un sondaj de opinie realizat pentru a testa încrederea populaţiei din Târgu-Mureş vis a vis de mai multe persoane fizice, potenţial candidaţi la funcţia de primar.

„Stau bine, sunt în primii trei, dar nu pe trei”, a spus deputatul USR de Mureş, care a mărturisit apoi că unul sondajele de opinie a fost realizat la cererea unui grup de reprezentanţi ai mediului de afaceri din Târgu-Mureş.

„Am rezultate, rezultate se văd, stau şi bine în sondaje, în sondajele pe care le-am văzut în ultima vreme efectuate pe persoane, nu pe partide. Stau bine în sondaje şi lucrul acesta are legătură cu activitatea mea de doi ani de zile. Muncesc, am proiecte, mă ocup de problemele noastre, ale tuturor, adică fac ce trebuie să fac, nu e o laudă”, a mai afirmat Lavinia Cosma.

Alex TOTH

 

Post-ul Lavinia Cosma (USR), posibil candidat la Primăria Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lavinia Cosma (USR), posibil candidat la Primăria Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.