Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis

liberalii din mures start la strangeri de semnaturi pentru klaus iohannis

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a anunţat vineri, 16 august, că liberalii mureşeni şi-au propus strângerea a cel puţin 35.000 de semnături pentru susţinerea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, Klaus Iohannis.

„România trebuie să redevină o Românie normală”

„Începând cu data de 10 august, Partidul Naţional Liberal a demarat campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidatului Partidului Naţional Liberal la alegerile prezidenţiale, în persoana domnului Klaus Werner Iohannis. Noi, ca filialală judeţeană, ne-am asumat să strângem peste 35.000 de semnături în toate organizaţiile din judeţul Mureş. În municipii, începând din această săptămână vom ieşi pe stradă, vom încerca prin reţeaua de consilieri locali, de primari, să strângem aceste semnături. Trebuie, până la urmă, să conştientizăm populaţia că urmează aceste alegeri în data de 10 noiembrie, primul tur, şi 24 noiembrie, turul 2, iar candidatul Partidului Naţional Liberal este domnul Klaus Werner Iohannis. A fost desemnat de mai multe ori ca şi candidat al Partidului Naţional liberal. Cu siguranţă vom câştiga alegerile prezidenţiale, atât în primul tur, cât şi în turul 2, fiindcă noi spunem, alături de preşedintele Klaus Iohannis, că România trebuie să redevină o Românie normală, în care cetăţenii să se simtă în siguranţă, în care fiecare am să aibă un trai decent, aşa cum îl au toţi cetăţenii Uniunii Europene”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

Totodată, liderul PNL Mureş a mai precizat că până în prezent liberalii din judeţul Mureş au adunat „în jur de 4.000 de semnături.”

Alex TOTH

Post-ul Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.