Mara Togănel (PNL): „Chiar ne pasă?”

mara toganel pnl chiar ne pasa

Președintele Organizației Femeilor Liberale (OFL) Mureș, consilierul județean Mara Togănel, a publicat marți, 20 august, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat „Chiar ne pasă?”, în care își exprimă speranța și încrederea pentru construirea unei Românii normale, în care oamenii să fie solidari, responsabili și empatici.
„Asistăm zi de zi, la întâmplări care ne bulversează sau cred, cel puțin, că ar trebui să ne pună serios pe gânduri. Prea multă violență, manipulare, dezbinare, nesiguranță și prea puțină implicare civică. Înainte de legi și constrângeri, societatea este cea care poate reacționa firesc. Societatea decide ce se întâmplă cu cei care nu respectă regulile și rigorile ei”, a scris președintele OFL Mureș.


„Mă întreb: încotro ne îndreptăm? România suntem noi, fiecare individual și toți la un loc. Cade în sarcina noastră să punem umărul la mai binele nostru și să încercăm să ne unim forțele pentru construcții trainice. Nu ajută la nimic dacă vom continua, doar, să arătăm cu degetul și să căutăm scuze sau vinovați. Cred că ar fi mult mai benefic dacă ne vom folosi energia pentru a fi solidari, responsabili și empatici. Putem începe prin a alege să ne preocupe mai mult pozitivul și mai puțin negativul. Faptele sunt oglinda identității noastre. Împreună putem face ca România să redevină o țară normală”, a adăugat consilierul județean Mara Togănel.

(Redacția)

Post-ul Mara Togănel (PNL): „Chiar ne pasă?” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mara Togănel (PNL): „Chiar ne pasă?”

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.