Politică

(P) Marius Pașcan, președinte executiv PMP: ”Am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare”

PMP, PNL, USR și PRO România au sesizat Biroul permanent al Camerei Deputaților solicitând convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru perioada 26-30 august a.c., începând cu luni, 26 august a.c., ora 14.00, cu următoarea ordine de zi:
1) Dezbaterea și adoptarea în procedură de urgență a Propunerii legislative de abrogare a Legii nr. 169/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, de modificare și de completare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, de modificare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului pena!
2) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.
3) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de Lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate.
4) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 51 din 25 iunie 2019 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: (P) Marius Pașcan, președinte executiv PMP: ”Am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare”

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button