(P) Marius Pașcan, președinte executiv PMP: ”Am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare”

p marius pascan presedinte executiv pmp am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

PMP, PNL, USR și PRO România au sesizat Biroul permanent al Camerei Deputaților solicitând convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru perioada 26-30 august a.c., începând cu luni, 26 august a.c., ora 14.00, cu următoarea ordine de zi:
1) Dezbaterea și adoptarea în procedură de urgență a Propunerii legislative de abrogare a Legii nr. 169/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, de modificare și de completare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, de modificare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului pena!
2) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.
3) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de Lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate.
4) Dezbaterea în procedură de urgență și respingerea Proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 51 din 25 iunie 2019 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: (P) Marius Pașcan, președinte executiv PMP: ”Am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare”

Credit autor: Agenda de Mureș.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.