PLUS Mureş îşi caută lider şi pe Facebook

plus mures isi cauta lider si pe facebook

Formaţiunea politică condusă de fostul premier Dacian Cioloş se pregăteşte de alegeri interne. În 24 august membrii PLUS Mureş îşi vor alege preşedintele şi membrii Biroului Judeţean, forul de conducere al filialei locale. Singura condiţie este să fii membru al partidului şi să ai o echipă de alte patru persone.

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la PLUS au modalităţi inedite de a anunţa alegerile interne. Iată ce postare au făcut pe propria pagină de facebook

„Căutăm lider! Dacă ești membru PLUS Mureș, dacă simți că ai abilitățile necesare și poți dovedi că ești un lider demn de urmat, dacă ai o pregătire profesională cu care să ne mândrim și un caracter pe care să îl dăm drept exemplu, formează o echipă împreună cu alți patru oameni cu aceleași calități și înscrie-te în cursa internă pentru funcția de președinte al Biroului Județean PLUS Mureș.

Vei avea colegi deosebiți și satisfacția de a contribui la schimbarea în bine a acestei țări. Vei avea responsabilități dar și plăcerea de a facilita succesul proiectelor membrilor PLUS Mureș. Va fi de lucru, însă doar așa ne vom face locul în care trăim mai frumos.

Ce zici, te bagi?”

Până în acest moment formaţiunea politică mureşeană nu fost condusă de un „grup de iniţiativă” format din mai mulţi mureşeni, fără a avea o organizare clasică cu preşedinte şi echipă de conducere.

Post-ul PLUS Mureş îşi caută lider şi pe Facebook apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PLUS Mureş îşi caută lider şi pe Facebook

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.