Politică

Procesul electoral a început fără incidente în Mureș

Nici un incident nu a fost raportat la Biroul Electoral Județean (BEJ) Mureș la deschiderea secțiilor de votare din județul Mureș.

Totuși, o situație de urgență a fost semnalată aseară la Măgherani din cauza unei ploi torențiale care, însă, nu a perturbat procesul electoral, a precizat pentru Radio Tîrgu Mureș președintele BEJ Mureș, jud. Bereczki Francisc:

Am început normal. Nu au fost semnalate cazuri, incidente sau, știu eu, impedimente la deschiderea secțiilor de votare. Deci, nu sunt probleme. Aseară era o discuție la o secție de votare unde exista pericol de inundație la Măgherani. Au intervenit pompierii și se pare că nu este nici un pericol. Apele s-au retras. Oricum, nu au ajuns în secția de votare, ci erau în jurul secției de votare.

Astăzi sunt așteptați la vot aproximativ 480.000 de mureșeni.
Aceștia vor putea vota în 568 de secții de votare amenajate în școli, primării sau cămine culturale, 85 de secții de votare fiind amenajate în Municipiul Târgu-Mureș.

Peste 182.000 de covăsneni cu drept de vot sunt așteptați la urne astăzi. În județul Covasna au fost amplasate 214 secții de votare.

În Harghita votează aproape 270 de mii de alegători în 290 de secții de votare, iar în Brașov sunt înscriși pe listele electorale peste 518 de mii de persoane cu drept de vot și au fost amplasate 454 secții de votare.

Cristina Bulbescu

The post Procesul electoral a început fără incidente în Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Procesul electoral a început fără incidente în Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button