reSTART Targu Mures reSTART România

Pe 6 decembrie alegem dezvoltarea României!

Dragi mureșeni și târgumureșeni, vă îndemn ca pe 6 decembrie să mergeți cu toții la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal, prin toate acțiunile întreprinse până acum, a contribuit la dezvoltarea României: a reușit în timp record să semneze contractele pentru construirea primelor trei spitale regionale, cu o valoare totală de 1,64 miliarde de euro, până la finalul anului va pune în utilizare 96 de km de autostradă realizată în doar 13 luni (PSD a reușit să contruiască acești kilometrii în trei ani de guvernare), a atras alocări majore de fonduri care vor putea fi investite în toate domeniile deficitare, fiind, astfel, primul Guvern care reușete acest lucru în ultimii 30 de ani.

Partidul Național Liberal oferă românilor garanții și certitudini. Împreună vom reuși să transformăm țara, orașul și județul nostru. Este momentul să spunem un “Nu” hotărât PSD-ului, acest partid care a demonstrat că singurul scop este să fure, acest partid care a condamnat țara, timp de 7 ani, la involuție. Pe 6 decembrie avem șansa de a continua dezvoltarea Târgu Mureșului, a Mureșului și a României.

Reușim Împreună!

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button