Politică

România – rol activ pentru promovarea obiectivelor României pentru Dezvoltare Durabilă

Obiectivele pentru Dezvoltare Durabilă oferă soluţii concrete pentru îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi a oamenilor, de la reducerea consumului de antibiotice şi până la combaterea sărăciei, consideră premierul Viorica Dăncilă.

Prezentă la o reuniune organizată astăzi, la Palatul Victoria, ea a explicat că România a jucat pe perioada preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene un rol activ în promovarea agendei 2030 pentru Dezoltare Durabilă:

Este vorba de sănătate, educație, dezvoltare economică și despre o societate incluzivă. Sunt preocupări ale tuturor și în jurul cărora trebuie să clădim un viitor durabil. Altfel spus, ne preocupă atât prezentul, dar și moștenirea pe care vrem să o lăsăm generațiilor viitoare. Este confirmarea faptului că suntem un centru regional în implementarea agendei 2030, iar activitatea noastră în acest sector este puternic apreciată de partenerii noștri europeni.

The post România – rol activ pentru promovarea obiectivelor României pentru Dezvoltare Durabilă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România – rol activ pentru promovarea obiectivelor României pentru Dezvoltare Durabilă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button