Sănătate

Cardul de sănătate funcționează fără sincope de circa o săptămână

Cel puțin, asta susțin reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate care nu au mai primit nici o sesizare de la furnizorii medicali din județul Mureș, în ultima săptămână.
În aceste zile se recuperează și decalajul privind raportarea serviciilor, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș președintele CJAS Mureș, Rodica Biro:

Noi semnale foarte bune avem deocamdată. Nu ne-a spus nimeni că s-ar fi blocat sau n-au reușit să utilizeze cardul de la data declarării funcționale a sistemului. Deci, deocamdată toate informațiile sunt că funcționează și funcționează și la noi la Casă ceea ce e foarte important. Sperăm să rămână funcțional pe o perioadă mai lungă și așteptăm să vedem cum vom finaliza luna cu preluarea raportărilor din iulie.

Începând cu data de 6 august a fost reluată funcționarea Platformei Informatice a Cardului de Sănătate după mai bine de o lună de nefuncționare sau funcționare cu mari sincope.
Până la sfârșitul săptămânii trecute, peste 95% din medicii de familie, ambulatoriile de specialitate și farmaciile au reușit să raporteze serviciile medicale pe luna iulie.

Cristina Bulbescu

The post Cardul de sănătate funcționează fără sincope de circa o săptămână appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cardul de sănătate funcționează fără sincope de circa o săptămână

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button