Sănătate

Concurs pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Județean Mureș

Un singur candidat s-a înscris până ieri, când a fost data limită de depunere a dosarelor de concurs pentru conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș, și anume actualul manager interimar, dr. Ovidiu Gârbovan.

Astăzi începe prima etapă a concursului urmând ca în data de 12 august să aibă loc susținerea publică și evaluarea proiectului de management.

Dr. Ovidiu Gîrbovan a fost, timp de mai mulți ani, director medical al spitalului și a fost numit în mai multe rânduri manager interimar, ca urmare a demiterii fostului manager, proces care a durat doi ani.

Prin urmare, o serie de proiecte de investiții sunt în curs de implementare iar altele urmează să înceapă la Spitalului Clinic Județean Mureș, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș dr. Ovidiu Gârbovan:

Au fost propuse (proiecte) și având în vedere bugetul care a venit târziu, acum le putem demara pentru că, după ce s-a aprobat bugetul în iunie, am început demersurile și abia acum au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru două dintre ele. În rest, care au fost mai mici, sunt în derulare deja. Aș vrea să pot să duc la capăt ce am început, sau ce mi-am propus, asta îmi doresc.

Consiliul Județean Mureș a aprobat ieri investiții de 13 milioane de lei la două clinici din oraș, și anume reabilitarea Clinicii de Oncologie și realizarea unei stații de tratare a apelor uzate la clinicile medicale din spatele Casei de Cultură.

Spitalul Clinic Județean Mureș este cea mai mare instituție medicală din județ, cu aproape 1.200 de paturi.

Deține 16 clădiri, majoritatea vechi, de patrimoniu, în care lucrează circa 2.000 de angajați dintre care peste 500 sunt medici.

Cristina Bulbescu

The post Concurs pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Județean Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Concurs pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Județean Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button