Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România!

dan stefan simpalean numit la conducerea unui spital renumit din romania

Primarul capitalei, Gabriela Firea, l-a numit joi, 13 iunie, în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Filantropia din Bucureşti, pe fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Dan Ştefan Sîmpălean, informează libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, noul manager interimar va avea un salariu lunar de bază de 18.288 de lei, iar numirea a intrat în vigoare în data de 13 iunie 2019 şi este valabilă „până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de şase luni.”

“Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinică de obstetrică şi ginecologie din România înfiinţată în anul 1813. După 125 ani de la construcţie, spitalul este inaugurat într-o formă modernă şi dotat corespunzător medicinii secolului XXI, respectând neschimbată arhitectonica originală. Oferind servicii medicale complexe – de la medicina maternofetală şi genetica umană, la ginecologia oncologică – şi de înaltă competenţă profesională, Spitalul Filantropia se înscrie în categoria unităţilor de elită ale obstetricii şi ginecologiei româneşti.

Spitalul Filantropia a fost primul spital modern civil din România, fiind, de la înfiintarea sa un spital de caritate”, se precizează pe site-ul Spitalului Clinic Filantropia.

Alex TOTH

Post-ul Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.