Sănătate

Descoperă puterea prezentului!

Joi, 6 iunie, de la ora 18.00, Simon Emoke, life coach și specialist comunicare va organiza un eveniment dedicat mindfulness-ului la Târgu Mureș.

„Vrei să iți concentrezi atenția asupra prezentului, fără regrete din trecut și temeri cu privire la viitor? Tehnica de meditație mindfulness te poate ajuta. Trăim și ne desfășurăm existența într-o societate extrem de încărcată și activă. Suntem supuși zilnic stresului cotidian si presiunilor exterioare. În astfel de condiții uneori nu facem față, suntem nervoși, nerăbdători, panicăm, și nu ne simțim bine în propria piele, nu avem cum. Mindfulness se referă chiar la o astfel de modalitate de conectare la sine. Conceptul este preluat din tehnicile antice de meditație budistă, dar astăzi reprezintă o tehnica de concentrare intenționată a atenției asupra momentului prezent și a acceptării, fără judecata a gândurilor, emoțiilor si senzațiilor ce ne definesc”, a transmis Simon Emoke.

Cu ajutorul tehnicilor de meditație mindfulness putem ajunge la o înțelegere de sine mai aprofundată și învățăm să trăim acum și aici, fără regrete din trecut sau temeri legate de viitor.

Pentru mai multe detalii și locația exactă, puteți trimite un e-mail la emokeesimon@gmail.com.

Post-ul Descoperă puterea prezentului! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Descoperă puterea prezentului!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button