Sănătate

Doliu în medicina mureşeană. Un cunoscut cardiolog s-a stins din viaţă

Cu adâncă tristețe colectivul Nova Vita Hospital își ia rămas bun de la dr. Ciprian Suciu, medic primar cardiologie intervenţională, un coleg excepțional, un profesionist desăvârșit și dedicat.

„Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea remarcabilă în cadrul compartimentului de cardiologie intervențională a Centrului Medical Nova Vita. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis marţi, 20 august, reprezentanţii Nova Vita Hospital Târgu-Mureş, pe pagina de Facebook a spitalului.

Reacțiile nu au întârziat să apară, anunțul fiind urmat de zeci de mesaje de condoleanțe transmise de către foști colegi, elevi, prieteni și cunoscuți.
„De prisos orice cuvinte… o mare pierdere, un medic bun, devotat, un om educat, cu clasă! Mulțumesc pentru tot! Odihnă în Rai”, a scris Karina Brasovean.
„Condoleanțe familiei, rămâne o amintire frumoasă în sufletele noastre!”, a transmis Diana Horga.
„Dumnezeul să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l răsplătească pentru toate viețile salvate, pentru munca jertfelnică susținută în slujba pacienților. Drum lin spre îngeri, Domnule Doctor! Rugăciunile noastre de recunoștință vă însoțesc în veșnicie”, a scris Grebenisan Elena.
„Mare pierdere și pentru pacienți, colegi și mai ales pentru familie. Un om și un profesionist deosebit. Dumnezeu să îl primească în Împărăția Lui!”, a transmis Adina Stoian.

Redacţia Zi de Zi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

(Redacţia)

Post-ul Doliu în medicina mureşeană. Un cunoscut cardiolog s-a stins din viaţă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doliu în medicina mureşeană. Un cunoscut cardiolog s-a stins din viaţă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button