Sănătate

Furnizori noi în contract cu CAS Mureș

Un număr de 35 de furnizori noi au intrat în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureș la contractarea pe anul 2019.

”Față de numărul total de furnizori pe care i-am avut în contract la 1 iulie și anume 758 de contracte, în urma activității de contractare am ajuns la 793 de furnizori în contract cu CAS Mureș, ceea ce înseamnă o suplimentare de 35 de furnizori. Acești furnizori sunt din toate categoriile de servicii medicale”, a declarat Rodica Biro, Președinte Director general al CJAS Mureș.

Astfel, s-au încheiat 5 contracte noi în specialități clinice, sunt 3 furnizori noi în specialități paraclinice-laborator, 1 furnizor nou pe ecografii la medicii de familie, pe paraclinic cu medici de specialitate 5 furnizori noi care au încheiat contracte pe imagistică, 1 furnizor pe radiografie dentară, 13 furnizori noi pe medicină dentară, 1 furnizor nou pe zona de asistență medicală spitalicească, 1 furnizor pe zona de asistență medicală de urgență și transport la domiciliu, o farmacie nouă în mediul rural și 5 furnizori noi de dispozitive medicale.

Arina TOTH

 

Post-ul Furnizori noi în contract cu CAS Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Furnizori noi în contract cu CAS Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button