Sănătate

La o poveste despre alimentația sănătoasă în scop caritabil

Joi, 25 iulie de la ora 20.00, cei de la Tabata sport vă invită la sediul lor din strada Romulus Guga, nr. 33 la o poveste despre alimentația sănătoasă.

Se va discuta despre alimente care îți păstrează sănătatea și frumusețea, ce sa mâncăm în pre și post menopauză, care alimente îngrășa și care slăbesc atunci când nu mai suntem la prima tinerețe și multe alte „povești” despre nutriție cu Liana Conțiu, totul asezonat cu o înghețată delicioasă și sănătoasă și un fresh proaspăt de citrice într-o atmosferă plăcută în curtea frumos amenajată de la Tabata Sport Târgu Mureș.

Liana Conțiu este nutriționist și dietician la Asociația ProNutriție, la Feel Fit, Dogma Gym și We love health.

La Tabata Sport începe de asemenea un program de prevenție a cancerului care își dorește să atace boala din trei părți: sport, nutriție și psihologie, un program inițiat de Claudia Gorea, master trainer Fitness Education School, fondator Tabata Sport Târgu Mureș, primul studio de fitness funcțional pentru femeile mature și Camelia Pop, ing. în Cercetări Alimentare, Specialist Calitate Medicament Aliment Mediu, Dietetician clinic și comunitar OncoNutriție.

Banii vor fi folosiți în scop caritabil

Intrarea la eveniment este 20 de lei, iar clienții sălii au 50% reducere.

Banii strânși vor fi donați în scop caritabil pentru Gruia, un băiețel cu paralizie cerebrală, care are nevoie să parcurgă o terapie costisitoare care costă 260 de lei pe zi.

„Odată coborât de pe tărâmul virtual al rețelelor de comunicare, tărâm pavat cu bunăvoință, zâmbete și prietenie, copilul cu dizabilități trăiește în realitate o viață cu multe provocări. Gruia și Vladimir, gemenii mei dragi si copii cu nevoi speciale, înfruntă zilnic astfel de provocări: pe de o parte, cu limitările impuse de propriul diagnostic, pe de altă parte cu reticența si neîncrederea cu care adesea sunt investiți. Noi, părinții, continuăm să le rămânem alături în acest an greu, înșirat după alți ani si mai grei, iar nevoilor lor de afecțiune, încredere și apreciere le răspundem cu aceeași dragoste mare și, sperăm, salvatoare”, a transmis Vitan Ancuța, mama celui mic.

Post-ul La o poveste despre alimentația sănătoasă în scop caritabil apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: La o poveste despre alimentația sănătoasă în scop caritabil

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button