Sănătate

Locație nouă pentru Clinica Infecțioase 2

Clinica Infecțioase 2 a Spitalului Clinic Județean Mureș urmează să fie mutată din actualul spațiu care este retrocedat. Noua locație identificată este clădirea unde a funcționat Clinica de Medicina Muncii, în cartierul Mureșeni.

”Clinica de Boli Infecțioase 2 funcționează la ora actuală într-o stare avansată de degradare. Printre preocupările noastre se află și mutarea acestei secții într-o locație cât de cât adecvată pentru o secție de infecțioase. În acest sens, avem în vedere o clădire din Mureșeni, pe care o vom reabilita în ceea ce privește circuitele pentru a funcționa o clinică de infecțioase. O vom reabilita anul acesta și poate reușim să mutăm secția. Au fost alocate fondurile necesare, procedura este în curs”, a declarat, zilele trecute, într-o conferinţă de presă, Dr. Ovidiu Gârbovan, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean Mureș. Fondurile pentru reabilitarea clădirii provin de la Consiliul Județean Mureș.

Arina TOTH

 

 

 

Post-ul Locație nouă pentru Clinica Infecțioase 2 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Locație nouă pentru Clinica Infecțioase 2

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button