Sănătate

Mandat nou în plin şantier pentru directorul Spitalului Judeţean Brașov

Chirurgul Călin Cobelschi şi-a preluat oficial atribuţiile de manager al Spitalului Judeţean Braşov în timp ce unitatea se află în plin şantier.

Managerul a semnat contractul pe patru ani cu preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi spune că simte o mare responsabilitate, mai ales că spitalul se află în plin proces de renovare. Cobelschi a declarat că lucrările vor afecta în continuare desfăşurarea normală a actului medical, mai ales că o parte din activitate se desfăşoară în cele patru pavilioane exterioare.

Noul manager speră ca lucrările la etajele 4 şi5 ale pavilionului central să fie finalizate în cel mai scurt timp, pentru ca secţiile să se mute, treptat, în acest pavilion.

Managerul anunță că a transmis la Ministerul Sănătății o structură a spitalului care include 47 de paturi din cele 79 tăiate la începutul renovărilor, structură care să fie luată în considerare în noul contract al Spitalului Județean cu Casa de Asigurări de Sănătate. Călin Cobelschi speră să semneze acest contract în luna iulie. Paturile suplimentare vor aduce unității spitalicești un plus financiar de aproximativ 500.000 de lei pe lună.

The post Mandat nou în plin şantier pentru directorul Spitalului Judeţean Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mandat nou în plin şantier pentru directorul Spitalului Judeţean Brașov

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button