Măsuri pentru asistarea medicală a pelerinilor, la spitalul din Miercurea Ciuc

masuri pentru asistarea medicala a pelerinilor la spitalul din miercurea ciuc

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a luat o serie de măsuri pentru a asigura asistență medicală pelerinilor care sosesc în oraș cu ocazia vizitei Suveranului Pontif, precum și cu ocazia Pelerinajului de Rusalii de la Șumuleu Ciuc.
Unitatea medicală și-a suplimentat stocul de medicamente și de materiale sanitare, acumulând rezerva necesară, se precizează într-un comunicat de presă.
De asemenea, pe anumite secții va fi suplimentat numărul angajaților, iar un efectiv de medici și asistenți, respectiv personal auxiliar va sta pregătit pentru a veni la muncă dacă este nevoie.
În perioada 27 mai – 9 iunie în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc se limitează internările pacienților cu afecțiuni cronice, iar secțiile spitalului vor rezolva cazurile acute. Se limitează și activitatea ambulatoriilor de specialitate din clădirea principală a spitalului, iar pacienții vor fi reprogramați.
În ziua de 1 iunie, până la sfârșitul vizitei Papei nu vor fi preluate cazuri de urgență de la celelalte spitale din județ, acestea urmând a fi redirecționate către alte spitale județene, precizează sursa citată.

The post Măsuri pentru asistarea medicală a pelerinilor, la spitalul din Miercurea Ciuc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Măsuri pentru asistarea medicală a pelerinilor, la spitalul din Miercurea Ciuc

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.