Sănătate

O fetiţă care avea o afecţiune virală cronică ce i-a alterat funcţia hepatică este primul pacient al Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu” din capitală căruia i s-a efectuat un transplant de ficat.

Operaţia este un succes, consideră echipa medicală care a evaluat pacienta, la două săptămâni de la efectuarea transplantului. Fetiţa a fost pe lista de aşteptare pentru un transplant de ficat la Institutul Clinic Fundeni, iar donatorul a fost un copil care, din păcate, a decedat într-un accident. Medicul chirurg Doina Hrehoreţ de la Institutul Clinic […] Articolul O fetiţă care avea o afecţiune virală cronică ce i-a alterat funcţia hepatică este primul pacient al Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu” din capitală căruia i s-a efectuat un transplant de ficat. apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O fetiţă care avea o afecţiune virală cronică ce i-a alterat funcţia hepatică este primul pacient al Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu” din capitală căruia i s-a efectuat un transplant de ficat.

Credit autor: Andrei Borz.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button