Sănătate

Peste 2 milioane de lei pentru aparatură chirurgicală la Spitalul Clinic Județean Mureș

Banii au fost alocați de Ministerul Sănătății pentru finanțarea achiziției de aparatură medicală și echipamente în intervenții de urgență.
Consilierii județeni au votat azi proiectul de hotărâre, a precizat pentru Radio Tg.Mureș, directorul executiv din CJ Mureș, Alin Mărginean:

Astăzi s-a aprobat suma de 2.342.000 lei, de la Ministerul Sănătății pentru achiziționarea de aparatură medicală la Spitalul Clinic Județan Mureș. Obiectivele de investiții sunt două linii de sterilizare de capacitate mare, două linii de sterilizare de capacitate mica și trei platforme electrochirurgicale. Acestea urmează să fie achiziționate în peripoada următoare, până la sfârșitul anului.

O altă investiție aprobată de CJ Mureș în ședința de astăzi are în vedere secția de Oncologie, unde se vor executa lucrări de reabilitare energetică și de dotări pentru persoanele cu dizabilități.

Valeriu Russu

The post Peste 2 milioane de lei pentru aparatură chirurgicală la Spitalul Clinic Județean Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 2 milioane de lei pentru aparatură chirurgicală la Spitalul Clinic Județean Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button