Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, clasificat în categoria a IV-a. Echipa managerială, conferinţă de presă joi

spitalul de urgenta din targu mures clasificat in categoria a iv a echipa manageriala conferinta de presa joi

Echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş va susţine joi, 27 iunie, de la ora 11.00, o conferinţă de presă pe tema recentului raport întocmit de Autoritatea Naţională de Management a Calităţii în Sănătate, document în care Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a fost clasificat în categoria a IV-a (din VI categorii), respectiv „acreditat cu încredere redusă”.
„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş este din nou, fără voia sa, amestecat într-o campanie de denigrare nemeritată iniţiată de chiar cei care ar trebui să-şi dea concursul la dezvoltarea celui mai important centru medical regional”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, dr. Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, clasificat în categoria a IV-a. Echipa managerială, conferinţă de presă joi apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, clasificat în categoria a IV-a. Echipa managerială, conferinţă de presă joi

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.