Sănătate

UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe

Șefa Disciplinei Tehnologie Farmaceutică și Cosmetologie din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Adriana Ciurba, a fost invitată joi, 18 iulie 2019, la emisiunea Made in UMFST din cadrul studioului UMFST Live.

Moderată de către Teodora Mîndru, PR & Comunicare UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, emisiunea a avut tema Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe.

În contextul în care Facultatea de Farmacie are la nivel național singurul program de studii de licență Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, discuția s-a axat pe această abordare complexă a frumuseții și sănătății pielii corpului și a tenului.

Emisiunea a fost difuzată pe paginile de oficiale de Facebook și YouTube ale Universității și se poate urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=hK_ohIVu6fs.

(Redacţia)

 

Post-ul UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button