Social

10 AUGUST! Peste un sfert de milion de participanti, estimati la protestul de maine!

Proteste masive sunt anunțate pentru maine, 10 august, în toate marile orașe din țară, inclusiv in Mures, pe rețelele de socializare fiind create zeci de evenimente în acest sens.

În Capitală, organizatorii estimează că vor veni aproximativ 250.000 de persoane la manifestația organizată în Piața Victoriei, începând cu ora 16.00, iar un eveniment mai mic, unde se estimează că vor participa circa 2.000 de persoane, este anunțat în Piața Revoluției, apoi se va pleca în marș până la Guvern.

Oamenii cer pedepsirea celor responsabili pentru intervenția brutală a Jandarmeriei la protestul diasporei din 10 august 2018, dar și stoparea legilor pentru corupți, confiscarea averilor celor condamnați, pentru recuperarea prejudiciilor și fără penali în funcții publice.

Pe rețelele de socializare au fost create mai multe evenimente care cheamă oamenii în Piața Vicoriei începând cu ora 11.00, 16.00 și 18.00. Evenimentul principal, intitulat ”Diaspora revine Acasa! 10 August 2019, TOȚI în Piata Victoriei!”, cheamă participanții tot de la ora 16.00 în Piața Victoriei.

Sursa: hotnews.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 10 AUGUST! Peste un sfert de milion de participanti, estimati la protestul de maine!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button