Social

600 de polițiști brașoveni sunt la datorie, zilele acestea, pentru a asigura ordinea și liniștea publică în minivacanța de Sfânta Maria

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție, în perioada 15 – 18 august, se desfășoară foarte multe manifestări religioase și cultural-artistice, iar numărul turiștilor care vizitează județul Brașov este impresionant, astfel că prezenţa oamenilor legii, în stradă, este necesară.

Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității, dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În aceste condiţii, în întreg judeţul Brașov sunt organizate peste 230 de patrule de siguranţă publică.

The post 600 de polițiști brașoveni sunt la datorie, zilele acestea, pentru a asigura ordinea și liniștea publică în minivacanța de Sfânta Maria appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 600 de polițiști brașoveni sunt la datorie, zilele acestea, pentru a asigura ordinea și liniștea publică în minivacanța de Sfânta Maria

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button